Mijlpaalkaarten Adoptie
Wanneer je besluit om voor adoptie te gaan, staat er een lange weg voor jullie te gaan met veel 'mijlpalen' die behaald moeten worden voordat jullie daadwerkelijk een klein wereldwondertje in jullie armen mogen sluiten. Daarom vonden wij dat er ook een mijlpaalkaartenset voor adoptie moest zijn. 

Wat zijn (adoptie) mijlpaalkaarten?
Mijlpaalkaarten zijn kaarten die je ter illustratie van een foto kunt gebruiken. Bij adoptie heb je dan niet de zogenaamde 'zwangerschapsbuik' foto's of het aantal weken dat je zwanger bent, maar komen er wél heel veel mijlpalen voorbij van de procedure wat jullie steeds een stapje dichter bij een wereldwondertje brengt. De kaarten kunnen gebruikt worden op een foto of ingeplakt worden in een fotoboek zodat je uiteindelijk een mooie herinnering hebt voor later. 

Mijlpaalkaarten adoptie worden gekocht door?
Mijlpaalkaarten adoptie worden gekocht door ouders (to be) die hebben besloten om voor adoptie te gaan. Daarnaast is het ook leuk om deze set cadeau te doen aan een vriend/vriendin, familielid of kennis waarvan je weet dat ze aan deze procedure gaan beginnen. Ondanks dat het een lange en onzekere periode kan zijn voor deze ouders, met deze set kunnen ze er toch mee bezig zijn en alvast een mooie herinnering voor later verzamelen. 

Mijlpaalkaarten adoptie bestellen?
Bestellen bij Belacoure.nl is gemakkelijk en veilig.
- We maken gebruik van een beveiligde verbinding
- Je kan gebruik maken van bekende betaalproviders als iDeal & Afterpay
- Alle bestellingen worden gecontroleerd op eventuele schade
- Je kan je bestelling volgen via Track & Trace
- 14 dagen retourbeleid
- U ontvangt een kortingscode voor uw volgende bestelling

© 2018 - 2021 Belacoure | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel