Mijlpaalkaarten Baby’s eerste jaar
De mijlpaalkaarten voor baby’s eerste jaar zijn leuk om te gebruiken in het eerste jaar van jouw  kindje. De tijd gaat ontzettend hard en dat zul je merken zodra je kindje er is. Je knippert 2x met je ogen en het eerste jaar is alweer voorbij. Maak daarom heel veel foto’s en gebruik onze mijlpaalkaarten ter illustratie zodat je een mooi overzicht hebt (mét datum) van alle mijlpalen van jouw kindje.

Wat zijn mijlpaalkaarten baby’s eerste jaar?
De mijlpaalkaarten baby’s eerste jaar zijn kaarten die speciaal ontwikkeld zijn voor het eerste levensjaar van en met jouw kindje. De ene na de andere mijlpaal vliegt je om de oren en natuurlijk wil je alles vast leggen voor later. Maak elke maand een groeifoto van jouw kindje zodat je na 12 maanden een mooi overzicht  van 1 dag oud t/m 1 jaar oud of gebruik de kaarten voor elke mijlpaal die voorbij komt van het eerste lachje, tot de eerste stapjes en van de eerste hapjes tot aan de eerste woordjes.

Mijlpaalkaarten baby’s eerste jaar als cadeau?
Deze mijlpaalkaarten zijn een erg leuk én origineel cadeau die je kunt geven aan een mommy to be! Denk bijvoorbeeld aan een kraamcadeau of een babyshower. De aanstaande moeder heeft er een heel jaar lang plezier van en het geeft een mooie herinnering voor later.

Welke soorten mijlpaalkaarten baby’s eerste jaar heeft Belacoure?
Op dit moment bieden wij 3 verschillende sets aan zodat er voor ieder wat wils is.
Set 1: Mijlpaalkaarten zwart/wit: Is zwart jouw happy color? Dan is deze set helemaal jouw ding. 34 enkelzijdige kaarten.
Deze set is ook beschikbaar als: Mijlpaalkaarten baby's eerste jaar zwart/wit tweelingeditie
Set 2: Mijlpaalkaarten colourful: Houdt jij van kleur in je leven? Dan past deze set helemaal in jouw straatje. De kaarten zijn vrolijk en gender neutraal doordat er verschillende kleuren in zitten. 34 kaarten en enkelzijdig gedrukt.
Deze set is beschikbaar als: Mijlpaalkaarten colourful voor jongens & Mijlpaalkaarten colourful voor meisjes.
Set 3: Mijlpaalkaarten watercolor: Deze set bestaat uit 2 kleuren, blauw & roze. De kaarten zijn dubbelzijdig gedrukt waardoor je zelf kunt kiezen welke kleur je wilt gebruiken. Deze set bevat ook wat extra informatie en vragen die betrekking hebben tot de mijlpaal. Leuk als je nét dat beetje extra zoekt!

© 2018 - 2021 Belacoure | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel