Mijlpaalkaarten zwangerschap / Mijlpaalkaarten Zwanger
Mijlpaalkaarten tijdens je zwangerschap zijn leuk om te gebruiken om je (buik)foto’s net iets leuker te maken. De kleine groeit hard in jouw buik en daarnaast komen er ook nog veel andere mijlpalen voorbij tijdens deze 9 bijzondere maanden. Zet de datum van de mijlpaal op de kaart en zo heb je meteen een mooie herinnering voor later en kan je duidelijk terugzien welke mijlpalen er waren toen je zwanger was!

Wat zijn zwangerschaps mijlpaalkaarten?
Zwangerschaps mijlpaalkaarten zijn kaarten die speciaal ontwikkeld zijn voor de 9 maanden dat jouw kindje in je buik zit. De sets bevatten week kaarten, waarmee je wekelijks een foto van jouw groeiende buik kunt maken en daarnaast komen ook alle bijzondere momenten voorbij zoals een eerste echo, het moment dat je hoort wat het geslacht van jouw kindje is, wanneer je eindelijk met verlof mag en de uitgerekende datum. Er gaat geen mijlpaal voorbij zonder leuke kaart ter illustratie van jouw foto’s! Daarnaast is het voor jou als aankomende moeder ook een enorme mijlpaal om (voor het eerst) zwanger te zijn.

Mijlpaalkaarten zwangerschap worden gekocht door?
Zwanger en op zoek naar mijlpaalkaarten? Mijlpaalkaarten zwangerschapseditie worden gekocht door zwangere vrouwen, attente partners, vriendinnen of lieve oma’s to be. Zodra je weet dat je zwanger bent is het leuk om meteen zo’n set aan te schaffen omdat de kaarten al beginnen bij de positieve test! (de eerste grote & vooral bijzondere mijlpaal)

Mijlpaalkaarten zwangerschap als cadeau?
De zwangerschaps mijlpaalkaarten zijn een leuk cadeau om een mommy to be op een originele manier te verassen. Als de persoon die je een cadeautje wilt geven al verder in de zwangerschap is (bijvoorbeeld tijdens een babyshower) dan is het ook leuk om voor de mijlpaalkaartenset ‘Baby’s eerste jaar te gaan.’

Welke soorten mijlpaalkaarten zwangerschap heeft Belacoure?
Op dit moment bieden wij 3 verschillende sets aan zodat er voor ieder wat wils is.
Set 1: Mijlpaalkaarten zwart/wit: Is zwart jouw happy color? Dan is deze set helemaal jouw ding. 34 enkelzijdige kaarten.
Set 2: Mijlpaalkaarten colourful: Houdt jij van kleur in je leven? Dan past deze set helemaal in jouw straatje. De kaarten zijn vrolijk en gender neutraal doordat er verschillende kleuren in zitten. 34 kaarten en enkelzijdig gedrukt.
Set 3: Mijlpaalkaarten watercolor: Deze set bestaat uit 2 kleuren, blauw & roze. De kaarten zijn dubbelzijdig gedrukt waardoor je zelf kunt kiezen welke kleur je wilt gebruiken. Deze set bevat ook wat extra informatie en vragen die betrekking hebben tot de mijlpaal. Leuk als je nét dat beetje extra zoekt!
Set 4: Mijlpaalkaarten zwart/wit tweeling
Set 5: Mijlpaalkaarten colourful tweeling

Zwanger en op zoek naar mijlpaalkaarten?
Mijlpaalkaarten zwanger:
Bestel je bij Belacoure.nl, dan ben je verzekerd van de volgende garanties:
Veilig bestellen via een veilige omgeving.
Bekende betaalmethoden als Afterpay en iDeal
Uw (kraam)cadeau / bestelling met zorg verpakt
Uw (kraam)cadeau / bestelling te volgen via Track & Trace

 

 

 

© 2018 - 2021 Belacoure | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel