Mijlpaalkaarten

Mijlpaalkaarten zijn bij Belacoure veruit de populairste artikelen! Natuurlijk hebben we ook posters, kaarten, stationery en andere leuke producten, maar op deze pagina gaan we iets meer vertellen over de verschillende mijlpaalkaarten uit het aanbod. Aangezien wij ons richten op moeders to be die in hun zwangerschap zitten en kersverse ouders gaan we vandaag dieper in op: Mijlpaalkaarten zwangerschap & Mijlpaalkaarten voor baby’s eerste jaar.

Mijlpaalkaarten zwangerschap

Veel vrouwen die er achter komen zijn natuurlijk super enthousiast. Op dat moment draait je hele leven nog maar om één ding. Het kindje dat groeit in jouw buik! Daarvoor hebben we de set ‘mijlpaalkaarten zwangerschap’ ontwikkeld. Deze set bestaat uit 34 kaarten en sluit aan bij alle mijlpalen die je in je zwangerschap mee gaat maken.

Enkele voorbeelden hiervan zijn: … weken zwanger, vandaag voelde ik het eerste schopje, it’s a boy, it’s a girl en voor het moment dat je buik erg groot is nog kaarten als: ik sta op ontploffen, waar zijn mijn tenen, vandaag ben ik uitgerekend en meer. Natuurlijk bevat de set mijlpaalkaarten zwangerschap ook de kaart: Hoera …. is geboren met de mogelijkheid zelf de naam in te vullen!

Ontwerpen mijlpaalkaarten zwangerschap:
We hebben in ons assortiment meerdere ontwerpen toegevoegd, namelijk:

Mijlpaalkaarten zwangerschap watercolor (erg gewild op het moment)
Deze kaarten zijn dubbelzijdig bedrukt en dus multifunctioneel. Tot de tijd dat je weet of je zwanger bent van een jongetje of een meisje kan je de blauwe en roze kant afwisselend gebruiken. Vanaf het moment dat je weet of je een jongen of meisje krijgt vinden veel vrouwen het leuk om dan nog maar één kant te gebruiken! De vrouwen die het liever nog even geheim houden blijven beide kanten van de mijlpaalkaarten  gebruiken.


Mijlpaalkaarten zwangerschap zwart wit
De zwart witte versie is tot nu toe de meest verkochte set van het moment. Het klassieke zwart en wit past overal mooi bij en bevat speelse en originele ontwerpen die je buikfoto’s extra leuk maken. Net als de andere sets voor de zwangerschap bevat deze set kaarten 34 stuks en worden geleverd in een doorzichtig doosje.


Mijlpaalkaarten zwangerschap colourful
Deze vrolijke set kaarten is een hardloper onder de iets jongere mommy’s to be. De vrolijke uitstraling van deze kaarten laten de zon meteen weer schijnen! Hopelijk heb jij een hele fijne zwangerschap en weerspiegelen de vrolijke colourful kaarten dit helemaal.

 

Mijlpaalkaarten baby’s eerste jaar

Een zwangerschap is mooi, bijzonder, spannend en speciaal, maar niks kan op tegen het moment dat de nieuwe aanwinst van het gezin er ein-de-lijk is. Waar je leven tijdens de zwangerschap draaide om het kindje dat groeide in jouw buik, gaat het leven nu op datzelfde kindje buiten je buik! Hiervoor zijn de sets mijlpaalkaarten baby’s eerste jaarontwikkeld. Ook deze sets bestaan uit 34 mooie mijlpalen die jullie in het eerste jaar mee gaan maken.

De sets bevatten onder andere de volgende kaarten die gericht zijn op zijn/haar leeftijd: 1 week oud, 1/2/3 tot 11 maanden oud en Hoera mijn eerste verjaardag. Daarnaast enkele mijlpalen die jullie als kersverse ouders doen smelten van trots. Denk hierbij aan: Ik kan in mijn handjes klappen, ik zeg papa, ik zeg mama, ik kan rollen, mijn eerste lachje en meer!

Ontwerpen mijlpaalkaarten baby’s eerste jaar:
We hebben in ons assortiment meerdere ontwerpen toegevoegd, namelijk:

Mijlpaalkaarten baby’s eerste jaar zwart wit
Dit is de versie die perfect aansluit bij de zwart witte versie voor de zwangerschap.

Mijlpaalkaarten baby’s eerste jaar watercolor
De versie die perfect aansluit bij de eerdere genoemde watercolor set voor tijdens de zwangerschap. Ook de set voor baby’s eerste jaar is dubbelzijdig en geeft je dus de keuze de roze zijde te gebruiken als jullie een dochter hebben en de blauwe zijde voor een zoon.

Mijlpaalkaarten baby’s eerste jaar colourful voor jongens
In tegenstelling tot de set van de watercolor zijn deze sets uitgesplitst voor jongens en meisjes.

 

Mijlpaalkaarten baby’s eerste jaar colourful voor meisjes
In tegenstelling tot de set van de watercolor zijn deze sets uitgesplitst voor jongens en meisjes.

Ben je enthousiast geworden van onze mijlpaalkaarten  en wil je deze graag bestellen?
Dan ben je bij Belacoure.nl zeker van bestellen via een veilige omgeving, betalen met betrouwbare betaalmethoden als iDeal & Afterpay, een kwalitatief goed product met een goede nazorg.

Kijk gerust verder rond op belacoure.nl en als u vragen heeft beantwoorden we deze graag via info@belacoure.nl

Tip: Geef een set mijlpaalkaarten cadeau! Wij pakken het voor jou mooi in!


Mijlpaalkaarten kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken in een babyuitzet. Met mijlpaalkaarten maak je je foto's extra leuk. Zo kan je ze gebruiken ter illustratie van een buikfoto of kun je laten zien welke mijlpaal jouw kindje heeft bereikt. Kortom, een superleuke toevoeging aan jouw foto's! 
De sets mijlpaalkaarten zwangerschap en baby's eerste jaar zijn uitgevoerd in het nederlands, in zwart-wit & kleur. Zo is er voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij ook een combi deal aan. Bestel nu 2 sets en ontvang 10% korting!
De sets bestaan uit 34 verschillende kaarten + voor en achterzijde. Daarnaast worden ze geleverd in een doorzichtig doosje zodat je de mijlpaalkaarten netjes op kan bergen. De mijlpaalkaarten sets zijn uit voorraad leverbaar en worden verzonden als brievenbuspost.

Tip: Ook leuk als kraamcadeau!

We vinden het leuk om jouw foto's terug te zien op social media, dus vergeet ons niet te taggen! 

© 2018 - 2021 Belacoure | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel