Verzenden

Wij streven er naar de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Mocht het onverhoopt toch iets langer duren, dan laten wij u dit via een email weten. Voor verzendingen die na 12.00u worden gedaan, houden wij 1 tot 3 werkdagen aan indien voorradig.

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. Wanneer u gaat afrekenen zult u de verzendkosten zien staan. De verzendkosten bedragen:

Verzending binnen Nederland:

€3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€5,95 voor pakketpost onder de €45,-
Gratis voor bestellingen boven de €45,- in NL

Verzending naar België:

Bestelling naar België worden verzonden met de pakketpost.
€8,95 voor pakketpost onder de €80,-
Gratis voor bestelling boven de €80,-

Retouren

Het komt wel eens voor dat een bestelling niet helemaal is wat u ervan had verwacht en dat u het product graag retour zou willen sturen naar ons. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Nadat u ons in kenning heeft gesteld over het product dat u gaat retouren, heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten liggen gemiddeld rond de €6,95 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking (indien mogelijk) aan de webwinkel geretourneerd worden. Wanneer u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht kunt u contact opnemen via info@belacoure.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde terug ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardemindering van het product aan u doorberekenen. Zorg er dus voor dat u netjes om gaat met het product en dat u deze in een goede verpakking retour stuurt.

Maakt u liever gebruik van een herroepingsformulier? Dat kan ook:
HERROEPINGSFORMULIER

Retouradres

Belacoure
t.a.v. Wendy 
Kapitein 81
4208 AD Gorinchem

Ruilen

Wilt u een product ruilen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Neemt u hiervoor contact op met info@belacoure.nl. Wel zijn de kosten voor terugzending van het product voor uw eigen rekening.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Dit is ontzettend vervelend! Neemt u zo snel mogelijk contact met ons op via info@belacoure.nl. Wij proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. 

© 2018 - 2022 Belacoure | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel